מה הופך יין לטעים? איך עובדים חוש הטעם וחוש הריח שלנו?
מה זה אומר "טעימה עיוורת" ואיפה ישראל ממוקמת על מדף היין העולמי?
על כל זה ועוד הרבה מעבר בסדנת יין חווייתית בהדרכת גיא הרן
מיוצרי הספר: "יומן יין – הרפתקה ישראלית", מייסד חברת תיירות היין: יין והשראה – Vinspiration ושל הפודקאסט: מוצר צריכה בסיסי.
הסדנה תתקיים ביום שישי ה-14.5.21 במשק אופיר באלון הגליל
התכנסות עם טעימת יין ראשונה וכיבוד קל בשעה 11:30
תחילת הסדנה בשעה 12:00 | עלות למשתתף: 100 ₪
הרשמה מראש בלבד פה למטה.
שימו לב- במהלך ההרשמה יהיה עליכם להכניס פרטי אשראי לבטחון בלבד. התשלום יבוצע במקום.
לאחר הסדנה, המשתתפים מוזמנים לטעום ממגוון סוגי הדבש השונים במרכז המבקרים, ליהנות ממארז הפיקניק של המשק ולהתרשם מתערוכת האומנות המוצגת בקומת הגלריה.
*בקנייה של 6 בקבוקי יין ומעלה תינתן הנחה של 10%*
**הסדנה תתקיים לפי הנחיות התו הירוק, יש להציג תעודת מתחסן/מחלים/או בדיקת קורונה של 48 שעות לפני**