סדנת יינות מתיישנים במשק אופיר

לכל מי מי שסקרן ואוהב להיפתח לטעמים חדשים

הזדמנות נדירה לטעום מיינות מתיישנים של היקב משנות ה-2000 המוקדמות, אז היקב עוד נקרא 'יקב יפתחאל'

ולחוות איך הזמן משפיע על יין, ולעתים להיפך.

******************************************

נתחיל בסיור במשק בו נצלול לסיפור המשפחתי-חקלאי שלנו

נדבר על גידול הגפנים, על זני הענבים השונים שאנו מגדלים, על תהליך ייצור היין אצלנו ועל אופי היינות שלנו

נמשיך למרתף היקב, שם, בין החביות, נבצע טעימה עיוורת ומרגשת של מספר יינות מתיישנים

ותוך כדי נלמד להשתמש בכל החושים שלנו לצורך טעימה מלאה ועשירה.

לאחריו, במרפסת של הבקתה, מרכז המבקרים שלנו, נפתח שולחן מלא בכל טוב:

 גבינות בוטיק, לחמים, מזטים ים תיכוניים, מטבלים ועוד הפתעות

ונמשיך בטעימת יינות מתיישנים נוספים, לצד יינות חדשים.

**************************************

את הסדנה יעביר נועם, בן המשפחה- כורם ועוסק במלאכת הכנת היין מזה 15 שנה

יחד עם נוי, מנהלת מרכז המבקרים של משק אופיר, בוגרת קורס יין – wset level 2

לאחריה תוכלו לטעום מתשעת סוגי הדבש של המשק ולבקר בתערוכת אומנות ייחודית המוצגת בקומת הגלריה.

מתי?

שישי 8.7.22 | 11:00 | משך החוויה כשעתיים וחצי

עלות לאדם:

200 ₪

הרשמה מראש, מספר המקומות מוגבל!

הכניסה לאתר זה מגיל 18 ומעלה

האם עברת את גיל 18?