הגרנולה של משק אופיר – טעימה, בריאה ופשוטה להכנה!

/
הגרנולה של משק אופיר – טעימה, בריאה ופשוטה להכנה!

אצלנו במשפחה יוגורט עם פירות וגרנולה זו ארוחה שאנחנו מאד מאד אוהבים!

היא קלה לעיכול, משביעה, מתאימה לכל שעה ביום וסוגרת פינות

בעיקר כשמרגישים רעב אבל מעדיפים לחסוך את הפחמימות.

אחרי מלא ניסיונות למתכוני גרנולות

עם כל סוגי הדבש שלנו

מרגיש לנו שהגענו למתכון המנצח – עם דבש פרחי בר מאזור מגדל!

ולמה דווקא הוא?

כנראה בגלל החמיצות הגבוהה שלו שהופכת את המתיקות של הגנולה למעודנת ומשולמת!

אז בבקשה – המתכון:

2 כוסות שיבולת שועל גסה

2 כוסות פצפוצי אורז

כוס וחצי ממגוון גרעינים ואגוזים ממה שיש וממה שאוהבים (פקאן, אגוזי מלך, אגוזי לוז, גרעיני דלעת, גרעיני חמניה, זרעי פשתן, סומסום)

מעט מלח

חצי כוס שמן קנולה (ובאמת שמומלץ קנולה במקרה הזה ולא שמן זית)

חצי כוס דבש פרחי בר מאזור מגדל! (הדבש מכיל חומציות גבוהה יותר משאר הדבשים שלנו ונותן את המתיקות המושלמת לגרנולה)

אופן ההכנה:

להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 דקות בערך.

שימו לב שאחרי 10 דקות בערך מומלץ להוציא את התבנית, לערבב, ולהחזיר לתנור.

הגנולה צריכה להגיע למצב שהיא משחימה מכל הכיוונים ואז להוציא.

לא לתת לה להשחים יותר מדי בתנור.

אחרי שהיא מתקררת בחוץ היא משחימה עוד טיפה ומקשיחה.

יש לפורר ביד או עם מזלג ולהכניס לקופסא אטומה.

*אפשר גם להוסיף חמוציות/צימוקים לאחר שהוצאת מהתנור.

בתאבון!!!

לרכישת דבש פרחי בר מאזור מגדל לחצו כאן

למתכונים ומאמרים נוספים בבלוג שלנו הכנסו לכאן

לחנות הדבש באונליין לחצו כאן

כתבות נוספות

הכניסה לאתר זה מגיל 18 ומעלה

האם עברת את גיל 18?