אצלנו במשפחה בכל פעם שאנחנו פותחים בקבוק גליל אנחנו מתרגשים מגילוי על ארומה וטעם נוסף שמורגש בכל לגימה שלו.
תנסו, באמת שכדאי לכם!
₪85.00
כבר בדרך לפרדסים בעמק חפר, יש תחושה של בית, זהו נוף ילדותו של צביקה, מתובל בארומות פריחת ההדרים. לאחר שמסיים לטפל בדבורים, קופץ לקפה עם הוריו בבית בו גדל.
דבש ההדרים שלנו נאסף מפרחי ההדרים ביניהם פרחי תפוז, לימון, קלמנטינה, פומלה ואשכולית, הפורחים באביב.
לאחר הרדיה, הדבש נוזלי וצבעו בהיר עד שקוף ועם הזמן הוא מתגבש ונהיה מושלם למריחה.
טעמו של הדבש מתובל בניחוח ההדרים המשגע, כזה שמרגיש מוכר ונוסטלגי.
₪33.00 – ₪60.00
כבר בדרך לפרדסים בעמק חפר, יש תחושה של בית, זהו נוף ילדותו של צביקה, מתובל בארומות פריחת ההדרים. לאחר שמסיים לטפל בדבורים, קופץ לקפה עם הוריו בבית בו גדל.
דבש ההדרים שלנו נאסף מפרחי ההדרים ביניהם פרחי תפוז, לימון, קלמנטינה, פומלה ואשכולית, הפורחים באביב.
לאחר הרדיה, הדבש נוזלי וצבעו בהיר עד שקוף ועם הזמן הוא מתגבש ונהיה מושלם למריחה.
טעמו של הדבש מתובל בניחוח ההדרים המשגע, כזה שמרגיש מוכר ונוסטלגי.
₪33.00 – ₪60.00
יין גליל עשוי 80% ענבי סנג'ובזה ו- 20% ענבי פטיט סירה שמחלקות ותיקות ואיכותיות בכרם שלנו באלון הגליל
השקיה מינימלית מסוף חודש יוני שהסתיימה עם הבציר.
אשכולות פטיט הסירה הינם צפופים מאד וכהים, ואילו אשכולות הסנג'ובזה מרווחים ובהירים יותר. השילוב ביניהם נותן ליין את צבעו ואופיו הייחודי
שנה עם הרבה מאד ימי גשם, ביחס לשנים קודמות
כמו בכל בציר, גם אליו התייצבנו כל בני המשפחה ועובדים נוספים. הענבים נבצרו כשהם בשלים במידה מספקת, אך לא מצומקים מידי, זאת על מנת לשמור על החמיצות הנעימה של זן הענבים, שתאזן היטב את היין.
תסיסה בטמפרטורה של 26 מעלות במשך כשבוע ימים.
השריה במשך שלושה שבועות למיצוי של כל הטוב מקליפת הענבים ולאחריה סחיטה עדינה.
היין התיישן בחביות עץ אלון אמריקאי במשך 12 חודשים, במהלכן קיבל ארומות מהחבית שהוסיפו למורכבות ולאיזון שלו, ובנוסף, תחושת הטנינים בפה התעדנה. לאחר ההתיישנות בחבית של כל זן ביצענו את הבלנד
היין בצבע אדום אדמתי-בורדו
ארומות מודגשות של פירות קיץ בשלים, יחד פירות יער אדומים טריים, עם תחושת וניליות ואגוז מוסקט שמגיעים מהחבית
היין פירותי ועשיר, הטנינים מורגשים בו, והם מבטיחים שהיין יילך וישתבח במשך חמש השנים הקרובות.
מומלץ לפתוח לפחות שעה לפני השתייה ולשלב עם מאכלים עשירים בטעם.