המכוורת שלנו, שהוקמה ב-1985 באלון הגליל, מונה כ-800 כוורות המפוזרות בנקודות מרעה ברחבי הארץ, כאשר הדרומית ביותר הינה בפרדסים באזור השרון, המזרחית באזור הכנרת, והצפונית-מערבית באזור שלומי. העבודה במכוורת מתחלקת לפי עונות השנה ותלויה רבות במזג האוויר.
כשם שהדבורים נודדות מפרח לפרח, כך אנחנו נודדים בעקבות הפריחה עם משאית עמוסת כוורות מנקודת מרעה אחת לשנייה. מטפלים במשפחות הדבורים, נותנים שירותי האבקה לגידולים חקלאיים, ורודים את הדבש בסוף כל פריחה. תהליך הרדייה מתבצע בחדר הרדייה במשק תוך הקפדה על סיווג הדבשים לפי הפרחים והאזורים השונים.
תהליך ייצור הדבש שלנו הינו טבעי לגמרי, ללא תוספות וללא חימום.
הדבורים מפיקות את הדבש מצוף פרחים. לכל פרח צוף מיוחד משלו ולדבש המיוצר ממנו טעם וארומה, מרקם, צבע וצורת התגבשות הייחודיים לו.
אנו מייצרים תשעה סוגים של דבש. זניים: הדרים, חרוב, תלתן, שיזף ואבוקדו. פרחי בר לפי אזורי מרעה שונים: אלון הגליל, קדרים, מגדל ושלומי.