עוף ותפוחי אדמה ברוטב דבש חרוב וחרדל

/
עוף ותפוחי אדמה ברוטב דבש חרוב וחרדל

אנחנו במשפחה אוהבים מתכונים פשוטים.

הזמן שלנו מנותב לרוב לעבודה בשטח,

לגידול הדבורים, לעבודה בכרם, להכנת היין

והאוכל הוא האמצעי כדי להמשיך לעשות את מה שאנחנו אוהבים.

אבל על טעם ועל איכות, אנחנו לא מתפשרים.

אז שמחים לחלוק איתכם מתכון באמת הכי פשוט וקל להכנה

אהוב גם על ילדים והכי טעים כשהוא יוצא מהתנור:

עוף עם תפוחי אדמה ברוטב של דבש חרוב וחרדל דיז'ון

בגדול, זה מתכון שאפשר לעשות עם כל סוג של דבש (כמובן שרק דבש טבעי)

אבל המתכון המנצח הוא ללא ספק עם דבש החרוב.

ולמה?

כי לדבש החרוב טעם כמעט שוקולדי

דומיננטי ועשיר, מעט מעושן

והשילוב שלו עם חרדל הדיז'ון (שימו לב שאתם קונים חרדל איכותי)

יוצר איזון מדויק של טעמים.

אז יאללה- למתכון:

מצרכים:

עוף (אנחנו אוהבים את הפולקעס, אבל גם כרעיים או חזה עוף יכול להיות נהדר)

תפוחי אדמה חתוכים גס עם הקליפה

דבש חרוב משק אופיר

חרדל דיז'ון

אופן ההכנה:

לערב בקערה כוס דבש חרוב וכוס חרדל דיז'ון (הכמות בהתאם לגודל התבנית, העיקר הוא לשמור על יחס של 1:1)

להכניס פנימה את העוף ותפוחי האדמה ולערבב

להעביר לתבנית כך שהם יהיו פרוסים היטב ולשפוך את שארית הרוטב

להכניס לתנור בחומם מראש לחום בינוני-גבוה

***מומלץ לשלב עם סלט ירוק ועשיר ויש לכם ארוחת צהריים מופלאה

אגב, אצלינו זו גם לגמרי מנה שמשתלבת היטב גם בשולחן שישי ובשולחן חג.

לרכישת דבש חרוב מחנות האונליין שלנו לחצו כאן

ולמתכונים ומאמרים נוספים בבלוג שלנו היכנסו לכאן

כתבות נוספות

הכניסה לאתר זה מגיל 18 ומעלה

האם עברת את גיל 18?