בוצרים ונהנים במשק אופיר- 10.8.24-31.8.24

חוויית בציר ענבים והכנת תירוש טבעי ומתוק – לכל המשפחה- מהענב ועד לבקבוק!

פעילות חווייתית ומעשירה לכל המשפחה!

אנחנו מזמינים אתכם להיות חקלאים לרגע, לטייל בין שורות הכרם ולאסוף אשכולות ענבים כדי להפוך אותם לתירוש מתוק ואמיתי!

אז איך זה קורה?

ברגע שתגיעו נקבל את פניכם בחיוך וכל משתתף יקבל סלסלת קש ומספריים,

ויחד נצא לכרם הסמוך לבצור ענבים.

לארח שנמלא את הסלסלה, נגיע לחורשת האקליפטוס המוצלת

ואט אט יתרחש הקסם ונהפוך את הענבים למיץ תירוש טבעי ומתוק מתוק

נתחיל מתחנה בה נפריד את הענבים מהאשכולות, לאחר מכן נמעך את הענבים ב'קרשר' , 

אח"כ נסחט אותם בידיים ונמשיך במכונת הסחיטה, נסנן את המיץ ונמלא אותו לבקבוק אישי, 

נטעם ונסגור את הבקבוק בפקק שעם, עליו נדביק תווית אישית שנכין אותה בעצמנו.

התהליך כולו מתבצע בעבודת ידיים ובעזרת מכונות ייחודיות המותאמות לילדים

וכמובן מלווה בהדרכה

לאחריו נבקר במרתף היקב הקריר, בו נצפה בסרט מרתק המתאר את תהליך הכנת היין אצלנו, ביקב משק אופיר.

ולסיום, הילדים יוכלו לבלות במתחם משחקי העץ שלנו- הוקי שולחן, ג'נגה, קוביות, דמקה ועוד

ומתקני ג'ימבורי רכים יעמדו לרשות הקטנטנים.

במסגרת החוויה המבוגרים שביניכם מוזמנים לשלוש טעימות יין במרכז המבקרים הבנוי בקתת עץ יפיפייה, 

ובה גם תזכו לטעום מתשעת סוגי הדבש שלנו- לגדולים ולקטנים כאחד.

עוד תוכלו לבקר בקומת הגלריה של הבקתה בה מוצגת תערוכת אומנות "בדרכי" של האומנית סמדר כץ.

עוד במקום:

תוכלו להנות מפלטות של גבינות בוטיק, לחם מחמצת ומטבלים, מגוון מזטים ומארזי פיקניק מפנקים.

וגם- עגלת קפה עם קפה משובח, כריכים טובים לילדים וגם למבוגרים, מאפים, גלידות, קרטיבים ושתיה קלה

איפה ומתי?

משק אופיר באלון הגליל | כל יום בין 10.8.24-31.8.24 | בין השעות 09:00-13:30 | כניסה אחרונה בשעה 12:30

 – משך הפעילות כשעה וחצי –

עלות כניסה בהרשמה מראש

בוצר: 50 ₪ | מלווה: 40 ₪

‏{שימו לבמשתתף הוא כל מי שמקבל סלסלה ומכין בקבוק תירוש | מלווה הוא מי שנכנס לפעילות אך אינו מכין בקבוק תירוש}

***מלווה מעל גיל 18 זכאי לטעימות יין מ-3 סוגי יין ממגוון יינות היקב

(עלות ללא הרשמה מראש > תוספת של חמישה שקלים לאדם) 

חווית בציר גם בלילה >>> לילות ירח מלא 18-19.8.24 | לילות חצי ירח 28-29.8.24

 

***עדכון חשוב מהכרם – להקה של חזירי בר נכנסה בלילה, הקדימה את הבציר וחיסלה את רוב הענבים בכרם,

ולכן השנה, במקום בציר, כל משתתף ימלא ענבים טריים לסלסלה מדליים גדולים. 

את הענבים אנו מביאים כל בוקר מכרם נוסף שלנו שנמצא

 במרחק של 10 דק נסיעה והם משובחים ביותר!

עיקר הפעילות הוא הפיכת הענבים למיץ תירוש, כך שהחוויה מעשירה, מהנה וטעימה כמו בכל שנה!

הכניסה לאתר זה מגיל 18 ומעלה

האם עברת את גיל 18?