מגיל צעיר כבר שותף במלאכת גידול הדבורים במשק החקלאי של הוריו בכפר חוגלה שבעמק חפר בו ייצרו דבש גולמי טהור, אותו דבש בדיוק כמו היום.
לאחר נישואיו להדס ביקש וקיבל מאביו 100 נחילים להקמת ענף המכוורת במשק החדש שהקימו באלון הגליל ובו גידלו את משפחתם. המכוורת גדלה וכיום מונה כ- 800 כוורות. עם מסורת משפחתית של גידול דבורים וייצור דבש כבר 64 שנה, שיטות הגידול והייצור שלהם נותרו מסורתיות, כי הדבש היחיד שהוא גם טעים וגם בריא הוא דבש גולמי טהור, כאז כן עכשיו.
אנו מייצרים תשעה סוגים של דבש. חמישה מזנים שונים: הדרים, חרוב, תלתן, שיזף ואבוקדו. וארבעה מפרחי בר מאזורי מרעה שונים: אלון הגליל, קדרים, מגדל ושלומי.
חלק מסוגי הדבש שלנו נדירים עד כדי כך שברוב השנה אין להשיג אותם. כאלה הם דבש התלתן ודבש החרוב. מהם כמעט תמיד נקנית מאיתנו כל הכמות שאנו מייצרים על ידי חובבי דבש שמגיעים אלינו מכל הארץ, גם מבאר שבע. עבור סוגי דבש אחרים פיתחנו ידע מיוחד המאפשר לנו לרדות אותם פעמיים בשנה, בשונה מכמעט כל מגדלי הדבש הרודים פעם בשנה, לכן אף שחלק מהם נדירים, יש לנו אפשרות לספק אותם לקהל רחב יותר מהצפוי.